Prof. Dr. Benone Carstocea

11 October 2011, In Memoriam

Cu nespusa durere si consternare, am aflat astazi ca Prof. Dr. Benone Carstocea, nu mai este printre noi. Nu pot sa cred… Vorbele sunt de prisos.

Articole similare:

5 comentarii

 • Mama mea a fost pacienta d-lui Prof.Dr.Benone Carstocea, fiind operata la ambii ochii de acest om extraordinar-Dumnezeu sa-l ierte!. Mama are 71 ani si are retinopatie diabetica iar cu necazul neasteptat cu dl Profesor am incercat sa ne programam la dvs.dar pentru ca sunteti foarte solicitata nu am reusit. Va rugam frumos sa ne spuneti cum am putea sa ajungem la dvs. in acest an sau daca nu se poate sa ne dati o alternativa, eventual sa ne recomandati pe cineva, avand in vedere diagnosticul sau.

  Multumesc frumos,

  Daniela Solcan

  • Domnul Prof. Dr. Carstocea reprezinta asa o mare pierdere pentru oftalmologia romaneasca……
   V-o recomand pe doamna doctor Monica Armegioiu de la Spitalul Militar sau la noi la spital pe doamna doctor Nicoleta Avidis-Zamfiroiu la Departamentul de Retina.

 • D-na dr as dori sa ma ajutati cun o parere pt ca va respect f mult ca specialist.De 3 zile mi s-a inflamat pleoapa stanga, e cam dureroasa plus ca s-a inrosit (am avut un salazion mic la pleopa asta acum 4 ani, l-am operat,o greseala cred acum pt ca de atunci pleoapa a ramas mai sensibila decat cealalta,se umfla mai repede la un curent,imi mai iese cate un urcior mic etc).Azi am fost la un oftalmolog care mi a pus diagnosticul de meibonita pleoapa superioara( obs blefarita)si mi-a dat tratament cu tobradex unguent si picaturi, sa fac masaj al pleoapei unsa in prealabil cu tobradex pt a elimina secretia.Mi-a mai spus si de traditionalul remediu cu lingura de lemn incalzita si aplicata local,pt a ajuta eliminarea.
  De asemenea sa ma curat pe marginea libera cu o solutie 1% iod.
  Dvs ce parere aveti? Pt diagnosticul asta(mi a spus ca daca nu trece inflamatia se poate transforma in salazion)pot urma tratamentul prescris la postul cu orjeletul?Ati avea alte sfaturi in plus? Va multumesc mult

  • In primul rand toate recomandarile care vi s-au facut sunt gresite. Aceste metode sunt invechite si nu se mai folosesc de mult, nu se mai potrivesc secolului 21. Va rog sa cititi cu atentie ce am scris la articolul despre Orgelet, pentru ca despre asta este vorba la dumneavoastra, si sa urmati recomandarile de acolo.

 • Am uita sa precizez ca am 31 dea ani

 

Comentariile au fost închise pentru acest articol.

Pentru a trimite documente medicale sau poze, folosiți adresa de e-mail doctor@monicapop.ro.